Novosadskom sajmu 27 miliona od pokrajine

Bez autora
Feb 06 2012

Vojvođanski sekretarijat za privredu će ove godine izdvojiti 27 miliona dinara za Novosadski sajam, rečeno je juče nakon potpisivanja sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između tih institucija. To podrazumeva partnerstvo pri organizovanju sajamskih manifestacija i organizaciju nastupa sekretarijata i institucija Vlade Vojvodine u 2012. Ovo je četvrti sporazum o saradnji sa Novosadskim sajmom, čime je naš sekretarijat postao jedan od najvećih poslovnih partnera Novosadskog sajma, jednog od vodećih brendova vojvođanske privrede. Obe strane teže da se Novosadski sajam modernizuje i da se obnovi ponuda priredbi. Uprkos teškoj finansijskoj situaciji, vlada veliko interesovanje za pojedine sajamske događaje, posebno u agrobiznis sektoru, što je veoma ohrabrujući podatak.

Novosadskom sajmu 27 miliona od pokrajineVojvođanski sekretarijat za privredu će ove godine izdvojiti 27 miliona dinara za Novosadski sajam, rečeno je juče nakon potpisivanja sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između tih institucija.

To podrazumeva partnerstvo pri organizovanju sajamskih manifestacija i organizaciju nastupa sekretarijata i institucija Vlade Vojvodine u 2012.

- Ovo je četvrti sporazum o saradnji sa Novosadskim sajmom, čime je naš sekretarijat postao jedan od najvećih poslovnih partnera Novosadskog sajma, jednog od vodećih brendova vojvođanske privrede rekao je pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor.

Pastor je dodao da obe strane teže da se Novosadski sajam modernizuje i da se obnovi ponuda priredbi.

Generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić rekao je da, uprkos teškoj finansijskoj situaciji, vlada veliko interesovanje za pojedine sajamske događaje, posebno u agrobiznis sektoru, što je veoma ohrabrujući podatak.

Vasić je dodao da pripreme za 79. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 12. do 18. maja, teku po planu i da je izvestan dolazak velikog broja kompanija iz Austrije, koja je ove godine zemlja partner te sajamske priredbe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik